onsdag den 23. april 2008

Væk med ulovlighederne!

I Fyns Amts Avis kunne man i går læse om de mange ulovlige skilte, der florerer i og ved Det Sydfynske Øhav.
Det er denne blogs "ejer", der har kørt rundt i området og fundet de mange skilte, der forbyder adgang ad markveje, til skove, og mange andre smukke steder. Det tog kun et par timer.
Reaktionen er ikke udeblevet: En af grundejerne har truet med at anlægge injuriesag, såfremt jeg ikke inden for en uge siger pænt undskyld!
Der er ikke kød på det ben, da manden ikke nævnes med navn, det samme gør den præcise angivelse af ulovligheden heller ikke, så det tager jeg helt roligt.
Det var omvendt dejligt at høre en kvinde der sammen med en flok kønsfæller færdes i naturen vest for Svendborg, og nu ville høre om et skilts eventuelle ulovlighed.

Jo naturen kan stadig medføre debat. Naturen engagerer vi os alle sammen i - på den ene eller anden anden måde. Nogle klatrer i træer, andre lytter til fuglefløjt og atter andre går på jagt eller fisker fra stranden en hel dag.

Alle bruger vi naturen - og bliver sundere mennesker af det. Men hvorfor har dem, der ejer naturen så ondt af, at vi gerne vil derud?

Ingen kommentarer: